Posted on

Meie Tareke sai valgust täis – luciapäev

Täna oli meil taas võimalus kogeda teiste maade, täpsemini Rootsi, traditsiooni.
Meil käisid külas Noarootsi Gümnaasiumi gümnasistid, kes andsid meile hingematvalt ilusa Lucia päeva kontserdi. Loomulikult ei puudunud ka traditsiooniline Lucia päeva rongkäik koos küünlapärjas neidisega ning safranisaiakesed.

Suur aitäh kauni kontserdi eest!
Tõite sellel pimedal ajal meieni imelise valguskiire 🙂

Luciapäeva kontsert Tarekese lasteaias

Mitmekultuurilise lasteaiana on meil au sees nii enda kui teiste kultuuridega tutvumine. Eile oli meil võimalus osa saada Rootsis tähistatavast luciapäevast.Noarootsi Gümnaasiumi noored andsid meile hingematvalt ilusa kontserdi, kust ei puudunud Lucia rongkäik eesotsas küünlapärjas neidisega ega safranisaiad. Aitäh, hea Noarootsi Gümnaasium, seda killukest valguskiirt pimedal ajal ka meiega jagamast! See oli imeilus!NB! Videot avades vajuta hammasratta peale ja vali sealt HD parima kvaliteediga video vaatamiseks!

Posted by Haapsalu Lasteaed Tareke on 14. detsember 2017. a.

NB! Videot avades vajuta hammasratta peale ja vali sealt HD parima kvaliteediga video vaatamiseks!